Aanleg

Neem een kijkje in ons ruim assortiment van aanlegprojecten die we voor u kunnen realiseren

Totaalproject

Wenst u uw tuin volledig te laten renoveren of heeft u pas een nieuw huis gekocht? Wij zorgen voor een totaalproject, waarbij elk detail tot in de puntjes wordt uitgewerkt zodat het totaalplaatje klopt.

Oprit & Terras

Uw tuin is niet afgewerkt zonder een bijpassende oprit of terras. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van opritten en terrassen in de meest uiteenlopende materialen van de meest gerenomeerde leveranciers.

U kan bij ons terecht voor het aanleggen van uw oprit of terras in:

betonklinkers, kleiklinkers, tegels en klinkers in natuursteen, keramische tegels, kiezel, kasseien en hout.

Afsluitingen

Een afsluiting rond uw tuin of domein kan verschillende functies hebben. Gaande van puur decoratief, inkijk vermijden, het binnenhouden van dieren of kinderen tot het beschermen van uw eigen tuin.

Bij ons kan u terecht voor het plaatsen van afsluitingen in: hout, draad, schanskorven, kokosmatten, grintschutting en draadpanelen.

Het plaatsen van poorten en hekken, zelfs geautomatiseerd, behoort ook tot de mogelijkheden.

Zwembaden & Vijvers

Wenst u zich te verfrissen en ontspannen in de zomer in uw tuin, u in het zuiden van Frankrijk wanen?

Dan hebben wij voor u de oplossing! Wij plaatsen zowel zwembaden als zwemvijvers in polyester of beton. Wij zorgen voor een volledige afwerking, automatisering inbegrepen. Liever een waterpartij die je tot rust doet komen? Wij bieden zowel waterornamenten als vijvers aan in de meest uiteenlopende stijlen.

Houten constructies

Vaak mag een tuinhuisje of carport niet ontbreken in uw tuin. Deze zorgen immers voor beschutting van uw auto of ander materiaal. Daarnaast mag bij een zwembad een gezellig plekje niet ontbreken! Hiervoor kunnen wij een poolhouse voorzien, volledig aan de ruimte en uw stijl aangepast.

Deze houten constructies plaatsen we steeds met duurzame materialen van de beste kwaliteit.

Beplanting

Daarnaast bieden wij een ruim gamma van beplanting aan. Onder dit gamma vallen: haag, leiboom, planten met weinig onderhoud, groenblijvende planten, ...

Gazon

Indien u graag onmiddellijk een groene gazon wenst, zijn grasmatten de ideale oplossing. Heeft u echter liever de klassieke aanpak? Geen probleem, wij zaaien ook uw gazon in de meest uiteenlopende types: van speel- tot siergazon. Ook de liefhebbers van een groene gazon zonder 'groene vingers' zijn bij ons aan het goede adres! Wij zorgen voor een perfect aangelegde gazon in kunstgras, klaar om zorgeloos te genieten.

Grondwerken

Met ons uitgebreid machinepark kunnen wij al uw kleine/grote grondwerken tot een goed eind brengen. Om u een idee te geven wat we hier kunnen doen: wij verwijderen beplanting, gazon, zwembaden... Daarnaast kunnen we uw grond ook nivelleren, zodat u een mooi egaal gazon heeft.

Tuinverlichting

Om uw tuin nog aantrekkelijker te maken kunnen wij ook tuinverlichting voorzien. Wij verlichten uw oprit of tuinpad naar uw wens. Om 's avonds sfeer te brengen op uw terras kunnen wij ook de beplanting op een gezellig manier verlichten.